Creativity

full of
positivity

Τρίτη
23 Ιουλίου 2024
Search
Close this search box.

Τα Πλαστικά Κρήτης στηρίζουν την προσπάθεια του Μιχάλη Καλαράκη

Πριν από λίγους μήνες και μετά από μία πολλή δύσκολη και απαιτητική χρονιά, ο Μιχάλης Καλαράκης, ο μοναδικός Έλληνας αθλητής Ιππασίας με αναπηρία στην Ελλάδα κατάφερε να κατακτήσει την πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Μία πρόκριση  που απέκτησε μετά από μία εξαιρετική επίδοση σε όλους τους διεθνής αγώνες στους οποίους συμμετείχε το 2023. Ο Μιχάλης πήρε την πρώτη από τις τρεις κάρτες ελευθέρας την οποία διεκδικούσαν άλλοι 15 αθλητές από όλη την Ευρώπη. Μία τεράστια επιτυχία και ένα αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, τόσο του ίδιου όσο και της γνωστής προπονήτριας στην Ελλάδα, Μαριάννας Γραμματικάκη, της Ιππικής Ακαδημίας Κρήτης με τις τόσες πολλές επιτυχίες σε αθλητές σε πανελλήνιους, βαλκανικούς και διεθνής αγώνες τα τελευταία 12 χρόνια.

Ο Μιχάλης Καλαράκης το άξιζε, είναι ένας αθλητής με ταλέντο, ήθος αλλά και φοβερή αφοσίωση στο στόχο. Η επιτυχία αυτή ήρθε ως προσωπική δικαίωση της ίδιας της προπονήτριάς του, Μαριάννας Γραμματικάκη, η οποία πίστευε πάρα πολλά χρόνια ότι θα έρθει κάποια στιγμή μία ολυμπιακή συμμετοχή. Μέσα από πολλές δυσκολίες, τα κατάφεραν τελικά. Η Ιππική Ακαδημία Κρήτης είναι ένα ιππικό αθλητικό σωματείο, μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού το οποίο έχει παρουσιάσει πολλούς αθλητές σε τοπικά και εθνικά Πρωταθλήματα καθώς και σε Βαλκανικούς, Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους Αγώνες. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί το μοναδικό σωματείο το οποίο προπονεί  στην αθλητική ιππασία άτομα με σωματική  αναπηρία.

Ο Μιχάλης Καλαράκης ζει τους τελευταίους μήνες  στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην Κολωνία προκειμένου να προετοιμαστεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην Παραολυμπιάδα του Παρισιού. Στους επόμενους 2 μήνες ο Έλληνας αθλητής θα αγωνιστεί σε 3 διεθνής αγώνες στην Ευρώπη με στόχο την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στο Παρίσι 2024. Μαζί με την προπονήτρια του Μαριάννα Γραμματικάκη και το άλογο του Ερως, βρίσκονται στην τελική ευθεία. Οι επόμενοι μήνες είναι πολύ σημαντικοί προκειμένου να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα για τη χώρα μας. Είναι η πρώτη συμμετοχή σε Παραολυμπιάδα μετά από 20 χρόνια και αυτό ήρθε μετά από πειθαρχία και αφοσίωση. Ευχόμαστε  όλοι να τους δούμε σε μια θέση στο βάθρο. Την ομάδα του αθλητή στηρίζει η AEGEAN AIRLINES με την εξασφάλιση των μετακινήσεων του.

Τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ αρωγός της όλης προσπάθειας !

Αυτές τις ημέρες ο κρητικός αθλητής Παρα Ιππικής Δεξιοτεχνίας Μιχάλης Καλαράκης  προετοιμάζεται για τον πρώτο του διεθνή αγώνα εντός Ευρώπης, συγκεκριμένα θα αγωνιστεί αρχές Ιουνίου στο Χάγκεν της Γερμανιας.  Μέγας χορηγός και υποστηρικτής του Μιχάλη από το 2022, είναι τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ. Μία εταιρία που συμβάλλει τα μέγιστα σε ανάλογες προσπάθειες,  με γνώμονα πάντα το κοινό καλό και την αναγνώριση τόσο των προσπαθειών που γίνονται αλλά και των ανθρώπων που κρύβονται πίσω από αυτές.

Η εταιρία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, Οδός Ρ, Βιομηχανική Περιοχή, 714 08 Ηράκλειο Κρήτης

Ένα καθημερινό μήνυμα αλληλεγγύης και υποστήριξης από μία εταιρία όπως είναι τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς πλαστικών προϊόντων στη χώρα μας, με ισχυρό εξαγωγικό προσανατολισμό και διεθνοποίηση των δραστηριοτήτων της. Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής της εξάγεται σε 90 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα η εταιρία διατηρεί θυγατρικές εταιρίες και παραγωγικές εγκαταστάσεις σε έξι χώρες του εξωτερικού, στη Γαλλία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, τη Ρωσία, την Τουρκία και την Κίνα. Από το 1999 η εταιρία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.