Creativity

full of
positivity

Τρίτη
28 Νοεμβρίου 2023

«Λευκή Νύχτα» για 2η χρονιά στα Χανιά με απόλυτη επιτυχία

Επιτυχημένη για 2η χρονιά η Λευκή Νύχτα στα Χανιά με πλούσιο πρόγραμμα και πολλά events στους δρόμους της παλιάς πόλης και της αγοράς των Χανίων. Έντεκα DjΜουσικοί Παραγωγοί βρίσκονταν σε διάφορα σημεία της πόλης και διασκέδαζαν κατοίκους κι επισκέπτες για να ανεβάσουν τη διάθεση με τη μουσική τους. The Marmita’s Band and Show μαζί με μια ομάδα χορευτών – ανιματέρ προσέφεραν μια live συναυλία και ένα φαντασμαγορικό show στην οδό Χάληδων, στις 9 μ.μ. ενώ ο Μίκη και η Μίνι με την παρέα τους περπάτησαν στην πόλη, διασκέδασαν, έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν με τα μικρά παιδιά.

Ο Fred με την ομάδα του παρουσίασαν διάφορα show με rope walking, magic tricks, ξυλοπόδαρα, fire showζογκλερικά κ.λ.π. Χορευτικές παραστάσεις σε ρυθμούς zumba παρέσυραν όλους/ες στον ρυθμό τους και απογείωσαν τη διάθεσή. Για τις αναμνηστικές φωτογραφίες όλων των περαστικών από τη χθεσινή βραδιά το Photoboothaki και το Photoloco ήταν έτοιμοι και με ένα πρωτότυπο τρόπο αποθανάτισαν τα πάντα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Οι χορηγοί της βραδιάς ήταν εκεί και δρόσισαν δωρεάν με μπύρα, αναψυκτικά και νερό όλους όσοι πέρασαν από κάθε στενό της παλιάς πόλης.

Τα καταστήματα ήταν έτοιμα, και υποδέχτηκαν με πολύ καλές εκπτώσεις και προσφορές όλους τους καταναλωτές/τριες, οι οποίοι με τη σειρά τους φάνηκε ότι και για δεύτερη χρονιά αγκάλιασαν αυτή την γιορτή του χανιώτικου εμπορίου, ψωνίζοντας και διασκεδάζοντας προκειμένου η «Λευκή Νύχτα» να γίνει θεσμός για την πόλη των Χανιών.

Συνδιοργανωτές της βραδιάς ήταν η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Χανίων και το Επιμελητήριο Χανίων.

Χορηγοί της βραδιάς : Αναψυκτικά Γεράνι, Νερά Σαμαριά, Αναψυκτικά Τοπόλια, Αναψυκτικά Τεμένια, Cretan Brewery Χάρμα, Lafkas Brewery, Έζα Fine Large Beer».

Συναντήσαμε στο πεζόδρομο της Τσουδερών την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, Δώρα Κυριακάκη η οποία μίλησε στο BEST. Όπως μας είπε «Είναι η δεύτερη χρονιά που τα Χανιά διοργανώνουν τη Λευκή Νύχτα, μία βραδιά που πραγματοποιείται και σε άλλες πόλεις στην Ελλάδα. Θέλαμε τον κόσμο να κατέβει στην αγορά, κι αυτό ήταν το ζητούμενο και πιστεύω ότι το πετύχαμε και φέτος. Μαζί με τον Δήμο Χανίων, την Περιφέρεια Κρήτης και το Επιμελητήριο Χανίων διοργανώσαμε μία πολλή όμορφη βραδιά, με πολλή μουσική και διάφορες εκπλήξεις που περίμεναν όλους τους καταναλωτές σε διάφορα σημεία της πόλης. Πετύχαμε το σκοπό μας, υπήρχαν καλές εκπτώσεις, ο κόσμος ψώνισε, κεράστηκε, διασκέδασε, οπότε όλα πήγαν τέλεια για μένα».

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, Δώρα Κυριακάκη με τον εκδότη του BEST, Στέλιο Κουνδουράκη.

Ενώ για την αποδοχή αυτής της προσπάθειας από τους καταστηματάρχες θα μας πει «Κόσμος υπήρχε, κέρδος ήταν για όλους και μόνο που κατέβηκε στο κέντρο να περπατήσει και να διασκεδάσει, ενώ παράλληλα πιστεύω έκανε και τις αγορές του. Είχαμε πλειοψηφία στην αποδοχή της βραδιάς αυτής από τους καταστηματάρχες. Όλοι κέρδισαν από τη σημερινή βραδιά σύμφωνα με αυτό που εισπράξαμε εμείς που το διοργανώσαμε και μην ξεχνάμε ότι είχαμε και τοπικούς παραγωγούς να κερνάνε τοπικά προϊόντα διαφημίζοντας έτσι τον τόπο μας σε ντόπιους αλλά και ξένους».

Το Photoboothaki και το Photoloco ήταν έτοιμοι και με ένα πρωτότυπο τρόπο αποθανάτισαν τα πάντα.